top of page
IMG_5448 - kopie_edited.jpg

Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden en vertellen iets over hoe het met je gaat.

 

Heb je het idee dat jouw lijf wat extra aandacht kan gebruiken of ontbreekt lichaamsgevoel, dan zou yoga maatwerk iets voor je kunnen zijn.

Yoga Maatwerk bestaat uit een traject van individuele begeleidingsmomenten waarin je aan de slag gaat met een set oefeningen afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Het oefenprogramma krijg je op papier, als audio- of videodocument mee naar huis.

Yoga maatwerk is geen therapie, maar een fysieke aanpak met oefeningen die het mentale kunnen ondersteunen. Jouw eigen oefenprogramma zou wel prima ondersteunend kunnen zijn bij meer cognitieve begeleiding.  

Tijdens de intake, die ongeveer drie kwartier tot een uur zal duren, bespreken we je vraag, verwachtingen en wensen. Afhankelijk daarvan maak ik een oefenprogramma waarmee je thuis aan de slag kan.

Tijdens de 3 vervolgbijeenkomsten begeleid ik je met de oefeningen, bespreken we je ervaringen en kunnen er aanpassingen in het programma gemaakt worden.

Het oefenprogramma kan bijvoorbeeld bestaan uit een oefenset van 1 uur per week, of juist uit een paar oefeningen die samen 5 minuten per dag duren.

Yoga maatwerk bestaat uit:

  • een intake van 45 minuten tot 1 uur,

  • 3 oefenbijeenkomsten van 45 minuten tot 1 uur,

  • jouw maatwerk op papier, als audio- of als videodocument,

  • contact tussendoor voor vragen,

  • extra bijeenkomsten als daar behoefte aan is

 

De kosten zijn €350,- en voor iedere extra bijeenkomst betaal je €65,-

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je je aanmelden neem dan contact op via saskia@yoganimma.nl of bel 06-22535616.

bottom of page