top of page

Nieuws

Luister naar je hart

Samen met Marjon van Casa di Oils organiseer ik op zondag 9 juni deze eendaags retreat met het mooie thema ‘Luister naar je hart’.

Een dag vol met yoga, meditatie, essentiële oliën, drukpunten, een stilte wandeling en meer. Je komt in een diepe ontspanning, ervaart de kracht van aromatherapie, laadt jezelf op, komt in verbinding met jezelf en hoort misschien jouw hart.

Zintuigenspecial: Ruiken - 1 en 3 maart 2024

Yoga & Eterische olie
Marjon van Casa di Oils en Saskia van Yoga Nimma verzorgen een workshop waarin de kracht van etherische olie gecombineerd wordt met yoga.
De workshop start met uitleg over de oliën en je stelt een olie voor jezelf samen die je mee naar huis mag nemen.
Daarna volgt rustige yoga waarbij je de kracht en heerlijke geur van de olie kan ervaren. De les draagt als thema: Compassie & durf .

Zintuigenspecials: Proeven

Yoga & Diner
In de komende periode komen alle zintuigen als special in combinatie met yoga aan bod. De maand november staat in het teken van proeven. Iedere donderdag in deze maand bestaat de mogelijkheid om een Aplomb-yogales te combineren met een heerlijke vegetarische/vegan maaltijd bij Veggie India. Na een meditatieve yogales staan de zintuigen open waardoor je intens kan genieten van de smaken van het eten.

Herstelyoga bij kanker en chronische ziekte

De lessen herstelyoga worden gegeven door Gerda Wolff en/of Saskia Frickel en zijn bedoeld om meer ontspanning, rust en een nieuwe balans in het leven te ervaren. Deze lessen kunnen ondersteunend zijn voor mensen met kanker of een chronische ziekte, het is een goede aanvulling op de reguliere zorg. Yoga geneest de ziekte niet maar kan helpen bij de verwerking en het herstel ervan.

Placeholder Image

Yoga maatwerk

Vanaf januari 2023 heeft Yoga Nimma een nieuw uniek aanbod: Yoga maatwerk.

Placeholder Image

Interview met Saskia Frickel

Beste lezer(es),
Kort geleden heb ik docente Saskia Frickel geïnterviewd, zodat jullie iets meer over haar en de – voor velen nog wat onbekende – yogavorm aplomb-yoga te weten kunnen komen. Je kunt hieronder het verslag lezen.

bottom of page