top of page

Herstelyoga bij kanker en chronische ziekte

De lessen herstelyoga worden gegeven door Gerda Wolff en/of Saskia Frickel en zijn bedoeld om meer ontspanning, rust en een nieuwe balans in het leven te ervaren. Deze lessen kunnen ondersteunend zijn voor mensen met kanker of een chronische ziekte, het is een goede aanvulling op de reguliere zorg. Yoga geneest de ziekte niet maar kan helpen bij de verwerking en het herstel ervan.

Herstelyoga bij kanker en chronische ziekte

De lessen zijn gericht op het ervaren van lichaamsgevoel, het omgaan met lichamelijke en psychische klachten en het versterken van het zelf herstellend vermogen van het lichaam. De lessen bestaan uit zachte, toegankelijke oefeningen.
Je wordt uitgenodigd om een reis naar binnen te maken en te ontdekken wat jij nodig hebt. We werken met thema’s zoals:
- Aarden & basiskracht
- Voelen & ervaren
- Genieten
- Grenzen
- Liefde

Programma en locatie
Een volledig programma bestaat uit 8 op elkaar afgestemde bijeenkomsten van een uur en vinden wekelijks plaats op donderdagen van 13.00 tot 14.00 uur. Tussentijds instromen is mogelijk.

Er zal voorafgaand een (telefonische) intake plaatsvinden. De leslocatie is het gezondheidscentrum Anahata in het centrum van Nijmegen, vlakbij Keizer Karelplein. Adres: van Trieststraat 14, zijgebouw van de Titus Brandsma kerk. Deze locatie is per fiets, met het openbaar vervoer of met de auto (betaald parkeren) goed bereikbaar.

Kosten
We maken een onderscheid tussen een normaal en een verlaagd tarief. Heb je een laag inkomen, voel je dan vrij om mee te doen voor het lagere tarief of met ons te overleggen.
Normaal tarief, 8 bijeenkomsten: €150,-, losse les €20,-
Verlaagd tarief: 8 bijeenkomsten: €110,-, losse les €15,-

Aanmelden: saskia@yoganimma.nl

bottom of page